Home > Waarom een AIXAM?

Waarom een AIXAM?

IK EN MIJN Aixam

we hebben allemaal een goede reden om voor aixam te kiezen!

WIJ HOUDEN VAN COMFORT

WIJ HOUDEN VAN COMFORT

Regen, wind, kou... Nee bedankt!

Stijlvol interieur, comfortabele stoelen, elektrische ramen, verwarming, airconditioning... Dat is comfort in AIXAM-stijl. Ik vind het geweldig en mijn vrienden ook!

VRIJHEID

VRIJHEID

Ik kan vergeten dat ik mijn ouders moet vragen om me midden in de nacht op te halen of om me mee te nemen naar mijn vrienden in de stad! Met mijn AIXAM kan ik, of het nu doordeweeks of in het weekend is, komen en gaan wanneer ik wil. En vrijheid, ik ben er helemaal voor! Ik hoef mijn ouders niet lastig te vallen en wat mij betreft, zorg ik voor mezelf!

WE HEBBEN RUIMTE NODIG

WE HEBBEN RUIMTE NODIG

Sport, hobby's, vakanties... ik heb altijd heel veel spullen om rond te rijden! Zoveel beter dan een topkoffer, de kofferbak van mijn AIXAM is zo groot dat ik niet hoef na te denken over wat ik kan meenemen. Sportuitrusting, versterker, gitaar, tent... ik hoef niet te kiezen, ik neem gewoon alles mee!

WIJ DENKEN DAT VEILIGHEID VOOROP STAAT

WIJ DENKEN DAT VEILIGHEID VOOROP STAAT

Voor mijn AIXAM heb ik gekozen voor ABS.

ABS voorkomt dat de wielen blokkeren tijdens een noodstop. De trajecten worden gecontroleerd en slippen beperkt, ongeacht de weersomstandigheden. En dat is geruststellend!

Wij zijn altijd verbonden

Wij zijn altijd verbonden

AIXAM Connect, de 9-inch touchscreentablet met USB-poort, Bluetooth-verbinding, compatibel met Android Auto en Apple CarPlay...

Met zijn ingebouwde technologie is mijn AIXAM geweldig! Ik bel handsfree en laat mijn inkomende sms'jes "hardop" voorlezen. En als ik eenmaal stop, kan ik al mijn apps gebruiken! Zo praktisch!

WIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK

WIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK

Rijden met een auto zonder autorijbewijs betekent nog steeds dat je moet leren autorijden.

Elk land heeft zijn eigen wetgeving die van toepassing is op het gebruik van autorijbewijsvrije auto's. In Nederland bijvoorbeeld, kun je het examen voor bromfiets doen, met dit "AM-rijbewijs" mag je ook in een brommobiel rijden. 

NOOIT MEER WACHTEN OP DE BUS

NOOIT MEER WACHTEN OP DE BUS

Afhankelijk van de dienstregeling van het openbaar vervoer, mis de laatste bus of de laatste tram, het is allemaal voorbij! Met AIXAM wacht ik niet langer. Ik vertrek wanneer ik wil...

WIJ BESPAREN TIJD

WIJ BESPAREN TIJD

Om 5 uur opstaan om de bus te halen of langer in bed blijven, de keuze ligt voor de hand...

WE HEBBEN STIJL

WE HEBBEN STIJL

Ik kies de kleur, het model en de opties. Mijn AIXAM is zo stijlvol en uniek, net als ik!

TURN UP THE VOLUME

TURN UP THE VOLUME

Het beste geluid dat er is!

130 mm luidsprekers geïntegreerd in de deuren (2, 4 of 6 afhankelijk van het model), AIXAM Concert HP met woofer, tweeter en subwoofer, een extra versterkte Pioneer subwoofer... Alles wat ik nodig heb voor een fantastisch geluid in mijn auto! Het voelt bijna als een live concert!