Home > Veiligheid

Veiligheid

1Goed beschermd

4 wielen zijn twee keer zo goed als 2. Twee keer zo stabiel, een aluminium chassis en thermogevormde carrosserie om kleine schokken op te vangen en de inzittenden beter te beschermen.

2Makkelijk rijden

Het volledige AIXAM-assortiment is uitgerust met een automatische versnellingsbak (vooruit en achteruit) en 2 pedalen (gaspedaal en rem).

3Goed zicht

De grote voor- en achterruiten bieden uitzonderlijk panoramisch zicht en de grote buitenspiegels beperken dode hoeken. De koplampen type automobiel met dimlicht, grootlicht en mistlampen voor zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid, ongeacht het weer, zowel overdag als 's nachts.

4Goed gezien worden

Led-dagrijverlichting, Led derde-remlicht, Led-richtingaanwijzer in buitenspiegels om richtingsveranderingen duidelijker aan te geven... Uitrusting die ervoor zorgen dat u goed gezien wordt in het verkeer.

5Gehecht aan het leven

De 3-punts veiligheidsgordels met oprolmechanisme beveiligen de inzittenden tijdens een aanrijding en beschermen ze door de energie te absorberen die vrijkomt bij een botsing.

6Goede wegligging en remvermogen

De 4 onafhankelijke wielen garanderen een optimale wegligging. Alleen AIXAM rust zijn voertuigen uit met een rembegrenzer voor meer stabiliteit. Het X-vormige remsysteem biedt de beste veiligheid op de markt en vereist minder inspanning op het pedaal.

7Gecontroleerd rijden

AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die een ABS*-remoptie aanbiedt. Bij een noodstop voorkomt ABS dat de wielen blokkeren. De remweg wordt gecontroleerd en het risico op slippen wordt verminderd, ongeacht de weersomstandigheden.

8Verwarmde brommobiel

Voorruit, ruitenwissers, verwarming, ontdooiing, ventilatie, airconditioning dragen bij aan het comfort en zorgen ervoor dat de bestuurder zich kan concentreren op zijn hoofdtaak voor een rustig rijgedrag.

9Blijf verbonden

De touchscreen tablets met bluetooth™ verbinding zorgen ervoor dat manoeuvres eenvoudig en veilig zijn dankzij de achteruitrijcamera. Maak verbinding met uw telefoon, luister naar muziek, bel handsfree... terwijl u zich tegelijkertijd op het autorijden concentreert.

10Rijd verantwoord

Rijdt rustig - auto's zonder rijbewijs zijn beperkt tot 45 km/u - en maak uzelf vertrouwd met de verkeersveiligheid, zodat u beter voorbereid bent op het behalen van uw rijexamen.